Jamieson Ranche Whiplash Redemption Red Blend (2015)

201.004.12 Jamieson Ranche Whiplash Redemption Red Blend (2015)

Bij het binnenkomen via de geweldige oprijlaan van Jamieson Ranch Vineyards, wordt men meteen begroet door het ontzagwekkende silhouet van de legendarische hengst - Whiplash. Zijn sculptuur, intens van sierlijke beweging, geeft een hint aan waarom dit nobele wezen de harten van iedereen veroverde met zijn schoonheid. Levendig, gedurfd en onafhankelijk zoals zijn naam, Whiplash was een zeldzame en elegante hengst.

Een fantastisch blend die zijn naam ten goede doet! Deze wijn heeft rijke aroma’s van donkere kersen, vijgen en bessen. In de smaak komen deze mooie rijpe fruittonen terug samen met hints van kruidnagel, Butter scotch en aardetinten. Een zeer uitgebalanceerde zuurgraad met een medium body, sappige tannine en een afdronk van zoethout.

Wijn-spijs tip:
Combineer deze wijn eens bij een mooi stukje gegrild of gebakken vlees. Kruidige of gerechten die hoog op smaak zijn of met gerechten waar een klein zoetje in verwerkt is zal een goede combinatie zijn met deze wijn. Ook heerlijk om te drinken bij een kaasplankje.

Kenmerken

De wijn

KleurRood
Formaat / inhoudBouteille (750 ml)
Alcohol%14%
DruivenrasPetite Sirah (48%), Cabernet Franc (24%), Barbera (14%), Syrah (13%), Merlot (1%)

Herkomst

LandVerenigde Staten
RegioLodi
WijnhuisJamieson Ranche

Bewaren en drinken

FlesafsluitingKurk
Botteling2015
BewaarpotentieelHeerlijk om nu te drinken, maar kan ook bewaard worden
Rijping6 maanden in 30% Frans Eiken
GeurAroma's van donkere kersen, vijgen en bessen. Geuren van kruidnagel en zoethout.
SmaakprofielZwart fruit en rijk
SmaakMooie smaak van rijp fruit, zoals donkere kers, vijgen en bessen. Hints van kruidnagel, Butter scotch en aardetinten. Zeer uitgebalanceerde zuurgraad met een medium body, sappige tannine en een afdronk van zoethout.
Serveertemperatuur18°C

Fiche technique

Download hier de fiche technique (uitgebreide specificaties) voor Whiplash Redemption Red Blend van Jamieson Ranche.

Bestellen

Heeft u interesse om Whiplash Redemption Red Blend van Jamieson Ranche te bestellen bij Wine Companions? Wij doen u graag een gepast aanbod. Neem contact met ons op, bel naar 077-7600900 of stuur ons een e-mail. Wij helpen u graag!